eProtect

Hoe bent u er zeker van dat niemand zich voordoet als u op het internet? Hoe kan u zich beschermen tegen online haatcampagnes? Welke garanties hebt u dat websites uw persoonlijke gegevens niet delen met derden? De verzekeringspolis eProtect brengt raad. Deze polis biedt de nodige bescherming voor uw eigen online identiteit én die van uw gezin.

eProtect is een rechtsbijstandsverzekering die waakt over uw rechten in een snel veranderende online wereld. Indien u schade ondervindt, kan u rekenen op professionele raadgevers, die ervoor zorgen dat u krijgt waar u recht op hebt. Dit kan om een eenvoudige minnelijke schikking gaan, maar ook wanneer tot het een rechtzaak komt, kan u op vertegenwoordiging door een goede advocaat rekenen.

Aantasting van uw e-reputatie

​Stel: iemand spreekt kwaad over u of uw kinderen op het internet (via e-mail, op sociale media, op fora ...). In dat geval zorgen de experten van eProtect ervoor dat alle schadelijke informatie offline gehaald wordt. Brengt u zelf - of één van uw kinderen - schade toe aan derden? Dan neemt ePortect alle kosten op zich voor uw verdediging door een advocaat van uw keuze.

Online aankopen

Stel: hackers gaan aan de haal met uw bankgegevens en gebruiken deze om zelf zaken aan te kopen. Dan kan u rekenen op eProtect om de frauduleuze aankoop én de bijhorende kosten ongedaan te maken. Lukt dit niet, dan stelt eProtect een advocaat aan om de schade terug te vorderen in de rechtbank.

Ook wanneer u bijvoorbeeld online een vakantie boekte, maar uw droomappartement niet blijkt te bestaan, probeert eProtect voor u een minnelijke schikking te treffen met de aanbieder. Heeft deze aanpak geen resultaat, dan neemt eProtect de erelonen en kosten voor uw verdediging in de rechtbank op zich.

Identiteitsdiefstal

Stel: iemand doet zich op het internet voor als u of een van uw kinderen en berokkent u zo schade. In dat geval kan u onmiddellijk terecht bij de experten van eProtect voor telefonisch advies en, indien nodig, een advocaat om uw belangen voor de rechter te verdedigen.

eProtect in een notendop

  • speel kort op de bal dankzij telefonisch eerstelijnsadvies
  • vertrouw op het advies van specialisten
  • kies zelf welke advocaat u verdedigt
  • vermijd kosten voor uw verdediging (minnelijke schikking of rechtbank

Meer weten?

Ontdek de meest gestelde vragen én antwoorden over eProtect.

Met de Gezinsbond werkten wij een uitgebreider product uit, ontdek de extra voordelen hier.

Groups:
Sitemap