Juridisch advies

In de loonberekening en HR-administratie is een correcte toepassing van de sociale wetgeving en een goede juridische ondersteuning enorm belangrijk. 
ADMB Sociaal Bureau beschikt dan ook over medewerkers met een uitgebreide kennis van de sociale wetgeving en een eigen juridische dienst.

 


Uw persoonlijke dossierbeheerder

U kan in de eerste plaats een beroep doen op de expertise van uw dossierbeheerder, die op zijn of haar beurt kan terugvallen op de kantoordirecteur of de ADMB Studiedienst. Zo kan u op ons rekenen voor het opmaken van o.a. het arbeidsreglement, de arbeidsovereenkomst, de car-, gsm-, pc- en internetpolicy.

 


Juridische dienst

Onze gespecialiseerde juristen, experten op het vlak van sociale wetgeving, bezorgen uw dossierbeheerder correcte, heldere en praktische adviezen die uw belang als werkgever centraal plaatsen. Zij verzorgen bovendien sociaal-juridische opleidingen en informeren u via nieuwsbrieven en magazines over elke wetswijziging die voor u van belang kan zijn.

 

Maar onze juridische dienstverlening gaat verder. Ongetwijfeld krijgt u als werkgever te maken met een aantal specifieke juridische vraagstukken. Tegen een vooraf afgesproken prijs kan u rechtstreeks een beroep doen op onze juridische consultants die kunnen terugvallen op een jarenlange ervaring in de ondersteuning en begeleiding van werkgevers. Zo kan u een beroep doen op ons voor de opmaak van uw bedrijfs-CAO, sociale audits en inhouse juridische opleidingen.

Sitemap