Sociaal Bureau

Aanbod

Juridisch advies

In de loonberekening en HR-administratie is een correcte toepassing van de sociale wetgeving en een goede juridische...

Loonadministratie

ADMB Sociaal Bureau verzorgt uw loonadministratie van A tot Z. U beschikt onmiddellijk over het volledige resultaat en over ieder document....

Online ondersteuning

Om u als werkgever zoveel mogelijk tijd te besparen op het vlak van administratie, stelt ADMB Sociaal Bureau aan haar klanten diverse online...

Personeelsbeheer

ADMB Sociaal Bureau doet meer dan enkel bruto-netto berekening en het correct uitbetalen van de lonen. Wij begeleiden u in alle stappen van de HR-...

Nieuws & persberichten

 • 26/09/2016
  Het Waalse Gewest wijzigde de regelgeving m.b.t. educatief verlof: de indieningstermijn voor terugbetalingsdossiers, het terugbetaalde bedrag en het maximum aantal uren verlof werden herzien. Werkgevers die de nieuwe regels niet correct naleven riskeren een sanctie. 
 • 19/09/2016
  Uw bedrijf groeit. En dus is het tijd voor ‘the next step’: uw eerste medewerker(s) aanwerven. Maar hoe gaat u te werk? Zijn er alternatieven die interessant zijn? En wat na die aanwerving? Tijdens deze sessiereeks reikt UNIZO u in samenwerking met Groep ADMB de nodige info en tools aan. Bovendien komt u in contact met een netwerk van experten dat klaar staat om u te ondersteunen bij deze belangrijke stap.
 • 19/09/2016
  Werknemers die na 1 oktober in dienst treden, genieten onder bepaalde voorwaarden van een vrijstelling van de bedrijfsvoorheffing op bezoldigingen, betaald of toegekend in oktober, november en/of december 2016. Vaak hebben zij onvoldoende inkomsten verworven in het jaar 2016, waardoor er geen eindbelastingen verschuldigd zijn. Daarom zou een inhouding van de bedrijfsvoorheffing onlogisch zijn.
 • 19/09/2016
  Op enkele uitzonderingen na mogen werkgevers in België vanaf 1 oktober 2016 de lonen voor hun medewerkers uitsluitend nog op digitale wijze uitbetalen. Indien uw sector de mogelijkheid expliciet voorziet in een sectorale cao of indien dit voortvloeit uit een impliciet akkoord of gebruik in uw sector, kan u zich op een uitzondering beroepen.
 • 19/09/2016
  Verpleegkundigen met een erkende bijzondere beroepstitel (BBT) of een bijzondere beroepsbekwaamheid (BBK) die de functie effectief uitoefenen in een erkende dienst, functie of zorgprogramma, hebben recht op een premie in de maand september. Het bedrag waar deze verpleegkundigen recht op hebben, is onveranderd gebleven bij vorig jaar.

Volg admb op de voet

 • Initiatie Eerste Hulp - Provikmo
 • ADMB Awards 2016 - Trailer FR
 • Lauréats ADMB Awards (fr)
 • Trailer ADMB Awards (fr)

Sitemap