Sociaal Bureau

Aanbod

Juridisch advies

In de loonberekening en HR-administratie is een correcte toepassing van de sociale wetgeving en een goede juridische...

Loonadministratie

ADMB Sociaal Bureau verzorgt uw loonadministratie van A tot Z. U beschikt onmiddellijk over het volledige resultaat en over ieder document....

Online ondersteuning

Om u als werkgever zoveel mogelijk tijd te besparen op het vlak van administratie, stelt ADMB Sociaal Bureau aan haar klanten diverse online...

Personeelsbeheer

ADMB Sociaal Bureau doet meer dan enkel bruto-netto berekening en het correct uitbetalen van de lonen. Wij begeleiden u in alle stappen van de HR-...

Nieuws & persberichten

 • 27/10/2016
  Per jaar zijn er in België tien wettelijke feestdagen. Op deze dagen mogen werknemers in principe niet werken. Voor 2017 moet u als werkgever een vervangingsdag vastleggen voor nieuwjaarsdag (zondag 1 januari) en – indien er in uw onderneming niet gewerkt wordt op zaterdag - Wapenstilstand (zaterdag 11 november). U hebt hiervoor tot 15 december van dit jaar de tijd.
 • 18/10/2016
  Wie tijdelijk werkloos is omwille van economische redenen, zal voortaan niet altijd van de eerste dag een uitkering kunnen genieten. De overheid verstrengde de voorwaarden voor deze vorm van werkloosheid. Sinds 1 oktober 2016 geldt een wachttijd.
 • 18/10/2016
  Onder bepaalde voorwaarden genieten monitoren en animatoren een bijdragevrijstelling van de RSZ. Werkgevers dienen hiervoor voorafgaand een aangifte te doen bij de FOD Sociale Zekerheid. Vanaf 1 januari 2017 wordt deze aangifte vervangen door een Dimona-aangifte.
 • 17/10/2016
  Tijdens de nacht van 29 op 30 oktober schakelen we over op het winteruur en draaien we alle klokken een uur terug: 3 uur wordt 2 uur. Medewerkers die nachtdienst hebben, moeten dus een uur extra werken. Worden ze dan ook een uur meer betaald?
 • 04/10/2016
  Markant vzw en UNIZO bekronen met de WOMED Award vrouwelijk ondernemerstalent. Dit met steun van het Agentschap Innoveren en Ondernemen.  Kandidates kunnen zich voor 13 november 2016 inschrijven voor dé onderneemster of dé Belofte van het jaar. Deelnemen betekent sowieso een mooie boost voor de onderneemster en haar zaak!

Volg admb op de voet

 • Initiatie Eerste Hulp - Provikmo
 • ADMB Awards 2016 - Trailer FR
 • Lauréats ADMB Awards (fr)
 • Trailer ADMB Awards (fr)

Sitemap