"ADMB dacht na in mijn plaats"

"in die moeilijke periode kon ik rekenen op de mensen van ADMB Verzekeringen."

Vorig jaar vierde mevrouw Nicole Donvil Kerstavond bij haar dochter, toen in haar eigen huis het noodlot toesloeg. Door een kortsluiting was er een zware woningbrand en werden het gebouw en de inboedel volledig vernield. De brandweer en experten kwamen onmiddellijk ter plaatse en ADMB Verzekeringen werd op de hoogte gebracht.

“Van ver zag ik al de vlammen uit het dak komen, maar ergens hoop je nog dat het met een nieuw dak opgelost raakt”, aldus Nicole Donvil. ”Toen we in mijn straat aankwamen, stonden er echter vijf brandweerwagens. Het gevoel dat je krijgt als je de brandweer jouw eigen huis ziet blussen, kan je niet beschrijven. Ik was volledig van de kaart, maar werd goed opgevangen door mijn buren en familie. De brandweer en -experten vertelden me dat de oorzaak van de brand een kortsluiting was, en dat er niets meer kon gered worden. Eén van de enige zaken die ik nog kon recupereren was de data die op mijn laptop stond. De laptop zelf was ook verloren.”

“Op maandag had ik zelf contact met de medewerkers van ADMB Verzekeringen in Overijse”, vertelt Nicole Donvil. “Ik werd er super goed opgevangen. Ik ontving alle nodige informatie over de stappen die ze gingen nemen en kreeg altijd een vriendelijk antwoord op de vele vragen die ik had. ADMB heeft eigenlijk in mijn plaats nagedacht, want zelf was ik er op zo’n moment niet toe in staat. Ze brachten snel de praktische zaken in orde. Zo kreeg ik bijna onmiddellijk een voorschot zodat ik kledij kon kopen en mijn eerste kosten kon betalen. Daarna volgde nog een tweede en derde voorschot. ADMB heeft mijn dossier nauw opgevolgd, zodat ik me zelf niet om de verzekeringen hoefde te bekommeren. Ik ben heel blij dat ik in die moeilijke periode kon rekenen op de mensen van ADMB Verzekeringen.”

Lees hier het volledige artikel:

Groups:
Sitemap