Nieuws

Groups:
 • 09/08/2018
  Volgens de laatste voorspellingen zullen er vandaag, op donderdag 9 augustus, onweersbuien over ons land razen, plaatselijk met veel neerslag. Een goede voorbereiding is belangrijk als u de schade wil beperken.
 • 02/05/2018
  Cyberrisico’s staan helemaal bovenaan de lijst van belangrijkste risico’s voor ondernemers in 2018. Dat blijkt duidelijk uit de risicobarometer van Allianz. Nochtans komt uit diezelfde barometer naar  voor dat heel wat ondernemers cyberincidenten onderschatten. Gelukkig is er een oplossing: u kan zich makkelijk wapenen tegen de risico’s van deze digitale problemen.
 • 11/04/2018
  Vanaf het inkomstenjaar 2018 is het mogelijk om voor het pensioensparen een hogere premie te investeren, aan een lager belastingvoordeel. Maar is het slim om dit te doen, of schuilen er toch addertjes onder het gras?
 • 27/11/2017
  Het zomerakkoord van de regering Michel bepaalt onder meer dat de vennootschapsbelasting vanaf 2018 hervormd wordt. Deze wijziging betekent goed nieuws voor u en uw vennootschap. Maar er verandert ook veel voor de individuele pensioentoezegging (IPT) die gefinancierd wordt door uw vennootschap.
 • 15/02/2017
  Reisbijstandsverzekeringen bestaan in alle mogelijke kleuren en maten. Particulieren krijgen ze soms zelfs gratis wanneer ze zich aansluiten bij een ziekenfonds. Maar opgelet: vaak zijn deze polissen erg beperkt. ADMB Verzekeringen biedt u een oplossing op maat.
 • 12/01/2017
  De FSMA publiceert jaarlijks de rentevoet voor de berekening van de minimale rendementsgarantie
 • 12/01/2017
  Bestuurders krijgen een jaar langer de tijd om zich in regel te stellen met de inschrijving van hun bromfiets. Normaal gezien moesten al die voertuigen ondertussen een nummerplaat dragen, maar de deadline is verschoven naar 10 december 2017.
 • 09/01/2017
  Om u een optimale dienstverlening te kunnen bieden, wijzigen wij binnenkort de openingsuren van onze kantoren.
 • 22/12/2016
  Wist u dat verzekeraars niet dezelfde normen en grenzen hanteren als de politie?
 • 12/12/2016
  Iedereen, of u nu loontrekkend of zelfstandige bent, heeft voortaan toegang tot DB2P, de nationale databank van de aanvullende pensioenen, ook wel de tweede pensioenpijler genoemd. Via dit portaal raadpleegt u informatie van verzekeraars en pensioenfondsen over de pensioentoezegging waarop u aangesloten bent.
 • 27/10/2016
  Familiezorg West-Vlaanderen en Carrières du Hainaut vielen gisteravond in de prijzen tijdens de 16de ADMB Awards. Bij de studenten gingen awards naar Bruno Toye (Odisee) en Niels Gadeyne (KU Leuven). Ruim vijfhonderd ondernemers tekenden present voor de awarduitreiking in het Concertgebouw...
 • 13/11/2015
  Tijdens een gala in het Brugse Concertgebouw reikten HR-dienstengroep ADMB en zijn externe dienst voor preventie en bescherming op het werk Provikmo gisteravond al voor de 15de keer de ADMB Awards uit. Bij de studenten kaapten Lara Serpentier (Universiteit Gent) en Alain Deloore (Syntra West) de...
Sitemap