Nieuws

Groups:
 • 15/02/2017
  Reisbijstandsverzekeringen bestaan in alle mogelijke kleuren en maten. Particulieren krijgen ze soms zelfs gratis wanneer ze zich aansluiten bij een ziekenfonds. Maar opgelet: vaak zijn deze polissen erg beperkt. ADMB Verzekeringen biedt u een oplossing op maat.
 • 12/01/2017
  De FSMA publiceert jaarlijks de rentevoet voor de berekening van de minimale rendementsgarantie
 • 12/01/2017
  Bestuurders krijgen een jaar langer de tijd om zich in regel te stellen met de inschrijving van hun bromfiets. Normaal gezien moesten al die voertuigen ondertussen een nummerplaat dragen, maar de deadline is verschoven naar 10 december 2017.
 • 09/01/2017
  Om u een optimale dienstverlening te kunnen bieden, wijzigen wij binnenkort de openingsuren van onze kantoren.
 • 22/12/2016
  Wist u dat verzekeraars niet dezelfde normen en grenzen hanteren als de politie?
 • 12/12/2016
  Iedereen, of u nu loontrekkend of zelfstandige bent, heeft voortaan toegang tot DB2P, de nationale databank van de aanvullende pensioenen, ook wel de tweede pensioenpijler genoemd. Via dit portaal raadpleegt u informatie van verzekeraars en pensioenfondsen over de pensioentoezegging waarop u aangesloten bent.
 • 02/11/2016
  Mediatie – een bemiddelingsprocedure om tot een minnelijke regeling te komen tussen twee partijen met een geschil – wint aan populariteit in België. Dat blijkt uit de recent voorgestelde bemiddelingsbarometer 2016.
 • 18/10/2016
  Sinds 11 december 2015 moeten alle bromfietsen en lichte vierwielers in België een nummerplaat hebben en ingeschreven zijn bij de Dienst voor Inschrijvingen van Voertuigen (DIV). Een overgangsmaatregel geeft eigenaars nog tot 11 december 2016 de tijd om dit in orde te brengen. Voor wie dit nog niet deed, begint de klok dus te tikken.
 • 03/10/2016
  Steeds vaker duiken elektrische fietsen op in het straatbeeld. Bovendien wordt het aanbod aan elektrische fietsen al maar uitgebreider. Een nieuw wettelijk kader drong zich op. Ontdek in een notendop de verschillende types en bijhorende verplichtingen.
 • 19/09/2016
  September betekent niet alleen de start van een nieuw schooljaar, ook heel wat verenigingen trappen hun werkjaar op gang. En dat zie je op de openbare weg. Schoolkinderen gaan te voet of met de fiets terug naar school, na de schooluren gaan velen naar de dansles of de voetbaltraining – stuk voor stuk zwakke weggebruikers, die uiterst kwetsbaar zijn bij een ongeval.
 • 27/10/2016
  Familiezorg West-Vlaanderen en Carrières du Hainaut vielen gisteravond in de prijzen tijdens de 16de ADMB Awards. Bij de studenten gingen awards naar Bruno Toye (Odisee) en Niels Gadeyne (KU Leuven). Ruim vijfhonderd ondernemers tekenden present voor de awarduitreiking in het Concertgebouw...
 • 13/11/2015
  Tijdens een gala in het Brugse Concertgebouw reikten HR-dienstengroep ADMB en zijn externe dienst voor preventie en bescherming op het werk Provikmo gisteravond al voor de 15de keer de ADMB Awards uit. Bij de studenten kaapten Lara Serpentier (Universiteit Gent) en Alain Deloore (Syntra West) de...

Sitemap