Sofim wordt ADMB: da's sterk!

In juni van vorig jaar raakte bekend dat de Limburgse hr-dienstengroep Sofim zou opgaan in Groep ADMB. Achter de schermen stelt Groep ADMB sindsdien alles in het werk om die integratie vlot te laten verlopen. Met stevige investeringen in mensen en middelen, maar ook in structuur, capaciteit en kwaliteit. Het doel is de Limburgse ondernemer hiervan de vruchten te laten plukken en ADMB ook in Limburg als dé vertrouwde partner in mensenzaken te lanceren.

In een notendop?

Alle troeven van Sofim, gebundeld met de kracht van HR-dienstengroep ADMB. Iedere dag opnieuw staan we er voor u en de mensen rondom u, vanuit één visie, met een gedeelde passie en veel goesting.

Waarom deze integratie?

Sofim en Groep ADMB hebben al decennialang een goede band met elkaar. In Limburg heeft Sofim zich als sociaal secretariaat steeds exclusief op Limburg gefocust. Terwijl onze groep er bijvoorbeeld wel al aanwezig was met onze externe dienst voor preventie Provikmo en met kinderbijslag, beperkten we ons verder tot een ondersteunende rol voor Sofim.

Maar het stond in de sterren geschreven dat ADMB en Sofim ooit de handen in elkaar zouden slaan. De laatste twee jaar stonden de sterren steeds gunstiger. We zijn constructief aan de praat geraakt en besloten uiteindelijk om onze krachten te bundelen.

Wat betekent dit voor ondernemers in Limburg?

Voortaan vaart Sofim haar koers onder de vlag van ADMB. Gemaakte afspraken blijven gelden en uw vertrouwde team van dossierbeheerders blijft uw eerste aanspreekpunt bij vragen.

We gaan resoluut voor een versterking van onze dienstverlening in Limburg. Dit begint met het inplanten van een organisatie die geënt is op die van onze groep, maar gaat zoveel verder. Dankzij de integratie kunnen Sofim-collega’s voortaan terugvallen op 1.200 ervaren collega’s, waaronder experten, juristen en hr-professionals. Deze brede basis creëert ruimte voor opleiding, expertise en kwaliteit.

Op korte termijn zal dit de performantie van onze dienstverlening in de regio merkbaar versterken. Een positieve zaak voor onze medewerkers, maar ook en vooral voor de Limburgse ondernemer.

Hoe blijf ik voortaan op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Sinds november ontvangen Sofim-klanten regelmatig de nieuwsbrief ADMB Actua. Hierin houden we hen op de hoogte van opportuniteiten, relevante actualiteit en opleidingen. Daarnaast ontvangen al onze klanten driemaandelijks het magazine Puur ADMB. Deze communicatie vervangt het Sofim Magazine en de Sofim Nieuwsbrieven.

Bij wie kan ik terecht met mijn vragen?

U kan met alle vragen rond deze integratie terecht bij uw vertrouwde team van dossierbeheerders. Consulteer onze contactpagina om de juiste contactgegevens te vinden of bel ons op het nummer +32 (11) 26 30 30.

Groups:
Sitemap