Over ADMB Sociaal Bureau

ADMB Sociaal Bureau adviseert en begeleidt als erkend sociaal secretariaat dagelijks meer dan 40.000 werkgevers. Met ruim 70 jaar ervaring in personeelsbeleid zijn we een referentie voor de kmo en de Social Profit (lees hier onze missie en visie).

HR-professionals nomineerden onze groep voor het vierde jaar op rij voor de HR Excellence Awards in de categorie ‘Beste Sociaal Secretariaat’. Als één van de 72 genomineerden uit meer dan 3.000 HR-bedrijven mogen wij opnieuw een jaar lang de erkenning ‘Top HR Service Provider’ dragen.Vanuit onze 40 kantoren in België garanderen wij een persoonlijke dienstverlening. Dit regionaal kantorennetwerk garandeert bovendien een vlotte en efficiënte communicatie.

Wij verzorgen uw personeelsbeleid van A tot Z en behandelen zowel uw loonadministratie als andere HR-taken. Op deze manier kan u zich focussen op uw kerntaken.

Klanten van ADMB Sociaal Bureau kunnen in de eerste plaats vertrouwen op de expertise van een team van persoonlijke dossierbeheerders. Deze kunnen terugvallen op de ondersteuning van een kantoordirecteur, boekhoudkundige specialisten en de juridische dienst.


Werkgevers kunnen rekenen op een uitgebreide online ondersteuning via diverse HR-applicaties.


Bovendien ontvangt u informatie over de nieuwe sociale wetgevingen via opleidingen, magazines en nieuwsbrieven.


ADMB Sociaal Bureau maakt deel uit van de HR-dienstengroep ADMB die bedrijven, zelfstandigen en social profit organisaties bijstaat op diverse terreinen van sociale wetgeving en personeelsbeleid.

Sitemap