Ontdek ons uitgebreid aanbod opleidingen EHBO

16/01/2018

Provikmo biedt u een uitgebreid aanbod opleidingen EHBO. Zo organiseren wij basisopleidingen en bijscholing EHBOinitiatieopleidingen, opleidingen om met AED-toestellen te werken en specifieke opleidingen EHBO bij chemische ongevallen.

U kan zich inschrijven voor een open opleiding (waar werknemers uit verschillende bedrijven kunnen aansluiten) of een opleiding op maat aanvragen. Momenteel organiseren wij verschillende open opleidingen van de basis- en opfriscursus. Klik op 'agenda' bij de gewenste opleiding om de beschikbare data en locaties te bekijken en online in te schrijven.

Sinds kort worden de basisopleiding en opfriscursus ook in Aalst georganiseerd. 

Basisopleiding

In de basisopleiding krijgen de cursisten de nodige kennis en vaardigheden aangeleerd om eerste hulp toe te passen. Een basisopleiding duurt 16 uur, praktische oefeningen en evaluatie inbegrepen.

Opfriscursus

Een opfriscursus duurt 4 uur en is bedoeld als jaarlijkse bijscholing na het volgen van de basisopleiding.

Initiatieopleiding

De initiatieopleiding EHBO duurt 4 uur en is bedoeld voor bedrijven waar een hulpverlener niet verplicht is, maar er wel een werknemer is aangeduid voor het verstrekken van de eerste hulp.

AED-opleiding

Deze opleiding duurt 3 uur en is bedoeld om hulpverleners (die al een basisopleiding volgden) vertrouwd te maken met het AED-toestel. 

EHBO chemische stoffen

Deze opleiding is bedoeld voor bedrijven die met chemica omgaan en wordt op maat van uw bedrijf uitgewerkt.

Sitemap