Herfstclash 10.000-stappen – No steps, no glory

25/07/2017

Zoek je nog een leuke uitdaging? Wil je meer bewegen, maar vind je er de tijd niet voor? Wil je anderen motiveren om meer te bewegen? Ben je een bedrijf dat gezondheid en beweging – ook op het werk - belangrijk vindt? Dan daagt coach Bruce jou uit. Stap samen met je collega’s tegen andere bedrijven en win de titel van ‘Meest fitte werkplek in Vlaanderen’!

1 maand - 10.000 stappen per dag - 1 winnaar

Stap samen met je collega’s van 2 oktober tot 29 oktober naar de titel van de 'Meest fitte werkplek in Vlaanderen'. 10.000 stappen zetten per dag, of meer: dàt is de uitdaging. Het bedrijf of de organisatie die op het einde van deze wedstrijd de meeste stappen zet, wint de 10.000-stappenclash. 

Wat houdt je tegen?

De 10.000-stappenclash is voor zowel het bedrijf als de werknemer de ideale stap naar een gezonder en productief leven. Een minimale kost voor een groot rendement!
Hoe meer stappen je per dag zet, hoe beter je functioneert. Ook op het werk! Meer beweging zorgt bovendien voor een lagere bloeddruk, een gezonder gewicht, minder stress, meer zelfvertrouwen, een grotere emotionele draagkracht… 10.000 stappen per dag: het is een kleine inspanning voor jou, maar een grote stap voor je gezondheid. 

De 10.000-stappenclash heeft trouwens een positieve invloed op de werksfeer! De wedstrijd is een leuke manier om je collega’s aan het bewegen te zetten. Actief of niet actief, iedereen kan meedoen.

Overtuigd? Schrijf je bedrijf dan voor 5 september in via dit fomulier op de website www.nostepsnoglory.be of contacteer het 10.000 stappenteam van Provikmo!

Lees meer op onze 10.000 stappenpagina!

Sitemap