De Grote Verkeersquiz voor bedrijven

21/09/2017

De Vlaamse Stichting Verkeerskunde organiseert opnieuw De Grote Verkeersquiz voor bedrijven. In deze quiz kunnen collega’s hun verkeerskennis testen en het onderling tegen elkaar opnemen. Met 20 meerkeuzevragen wordt uw verkeerskennis in minder dan 10 minuten op een leuke manier opgefrist.

Als u inschrijft met uw bedrijf krijgt u een persoonlijke bedrijfsurl waarop uw collega’s kunnen deelnemen. De quiz bestaat in het Nederlands, Frans en Engels en na afloop krijgt u een bedrijfsrapport met resultaten, beste spelers, best en slechts beantwoorde vragen, gemiddelde bedrijfsscore enz. Daarnaast zijn er ook prijzen te winnen, zo kunnen werknemers een reischeque ter waarde van € 1.000 winnen. Als er binnen uw bedrijf voldoende werknemers deelnemen kan uw bedrijf ook verschillende prijzen winnen zoals een workshop rond verkeersveiligheid met virtualreality-brillen voor het hele bedrijf.

Deelnemen is gratis en inschrijven kan tot en met 29 november. De quiz zelf loopt van 16 oktober tot 30 november 2017. Meer informatie en inschrijven kan via: www.degroteverkeersquiz.be/bedrijven.

Bron: Nieuwsbrief Prebes – De grote verkeersquiz is er weer

Lees ook onze folder 'Veilig op weg in herfst en winter'.

Sitemap