Health Screen

Preventie op maat van beeldschermwerkers
 

Dankzij Health Screen wordt het kinderspel om écht werk te maken van risicopreventie bij uw beeldschermwerkers. Deze online tool van Provikmo geeft werknemers meteen bruikbare tips om hun werkplek aan te passen terwijl de preventieadviseur of werkgever zijn preventiebeleid rond beeldschermwerk beter kan organiseren. 

 

 

Sinds vorig jaar moeten beeldschermwerkers geen verplicht periodiek medisch onderzoek meer ondergaan. Toch is het wettelijk verplicht om een risicoanalyse rond beeldschermwerk binnen uw onderneming uit te voeren. 

Provikmo, de externe preventiedienst van Groep ADMB, speelt hierop in met Health Screen. Deze online tool gaat véél verder dan de verplichte risicoanalyse en biedt een totaalaanpak voor de preventie van risico’s eigen aan beeldschermwerk.

Voordelen voor uw beeldschermwerkers

  • Beeldschermwerkers kunnen de online vragenlijst makkelijk, snel én anoniem invullen. 
  • De werknemers krijgen meteen tips om hun werkplaats zelf aan te passen. Dit gebeurt aan de hand van foto’s. 
  • Als uw medewerker nood heeft aan een onderzoek bij de arbeidsarts, wordt dit automatisch geadviseerd op het einde van de bevraging. 

Voordelen voor preventieadviseur/werkgever

  • Aanpassingen die de individuele beeldschermwerkers zelf niet kunnen uitvoeren, krijgt u te zien in een handige takenlijst.
  • Health Screen structureert de gegevens uit alle enquêtes automatisch in bruikbare en overzichtelijke infografieken, in de drie landstalen.
  • Provikmo verstuurt de vragenlijsten zelf naar de door u gekozen medewerkers waardoor u geen extra administratie hoeft te doen.
  • Medische informatie uit de vragenlijsten wordt anoniem behandeld en komt automatisch in het medisch dossier van de specifieke werknemers terecht.

Kortom: met Health Screen houdt u makkelijk de vinger aan de pols bij al uw beeldschermwerkers! 

Groups:
Sitemap