Medische controle van uw zieke werknemer door een controlearts

Een zieke werknemer bezorgt u vaak organisatorische problemen en kost uw bedrijf al snel heel wat geld: collega’s moeten inspringen, klanten worden niet naar wens bediend en de planning raakt in de war. Beperk het misbruik van ziektemeldingen in uw bedrijf door middel van de medische controles van Medicontrol. 

Klanten van ADMB Sociaal Bureau zijn kosteloos aangesloten bij Medicontrol. Voor klanten van PV Bouwunie zijn de controles gratis op voorwaarde dat het doktersattest tijdig is ingediend.

U kan het ziekteverzuim in uw bedrijf doen dalen door medische controles van afwezige werknemers te laten uitvoeren door een controlearts. Werknemers die weten dat het bedrijf controles laat uitvoeren, melden zich minder vaak ziek. Bovendien kan u zo het misbruik van ziektemeldingen inperken

Medische controle

Medicontrol stuurt een controlearts naar uw afwezige werknemer. De dokter bezoekt uw werknemer aan huis. Bij afwezigheid wordt hij of zij uitgenodigd om zich bij de arts aan te bieden.

De controlegeneesheer gaat na of uw werknemer effectief arbeidsongeschikt is en controleert of de duur van het attest gerechtvaardigd is.

U kan een medische controle laten uitvoeren tijdens de volledige periode van arbeidsongeschiktheid, dus ook buiten de periode van gewaarborgd loon.

Waarom kiezen voor Medicontrol?

  • Indien u vóór 10.30u een controle aanvraagt, wordt deze doorgaans nog dezelfde dag uitgevoerd.
  • Samenwerking met ervaren controleartsen.
  • De dag na de controle ontvangt u het resultaat.
  • Ondersteuning bij volledig dossier.
  • Actief in Vlaanderen en Wallonië.

Meer informatie?

Groups:
Sitemap