Over ADMB HR Services

ADMB HR Services specialiseert zich in het vinden, meten, oriënteren en ontwikkelen van talenten voor een breed aantal sectoren. Om deze uitdagingen ook in de toekomst kwalitatief te blijven invullen, herschikt ADMB HR Services zijn organisatie vanaf 2016 in drie business units:

  • Vinden van talenten (payroll service, rekrutering van tijdelijke (interim) of vaste werknemers, alsook freelancers op projectbasis) 
  • Meten van talenten (testen van competenties, screening, assessment & development centers)
  • Oriënteren & Ontwikkelen van talenten (outplacement, loopbaanbegeleiding, coaching en opleiding) 

U kunt hierbij steeds rekenen op een flexibele, kwalitatieve en klantgerichte oplossing op maat.

Engagement voor kwaliteit en veiligheid

Als lid van Federgon (Federatie van Partners voor Werk) beschikt ADMB HR Services over een quality label. Dit label valoriseert de collectieve inspanningen die alle leden van de federatie hebben geleverd om de kwaliteit van hun dienstverlening te waarborgen.

Sinds 1 februari 2012 zijn wij tevens Certified Member van Federgon RSS (Recruitment, Search & Selection). Hierdoor behoren we tot een select gezelschap van professionele HR-partners. Slechts 50 van de 190 Members onderscheiden zich door dit 'Certified' logo. Ook onze unit tijdelijke tewerkstelling werd door de commissie Uitzendarbeid van Federgon bekroond met het label Interim Certified.

Het Federgon Certified Membership biedt zowel aan bedrijven als kandidaten duidelijke kwaliteitsgaranties. Het is een bijkomende kwaliteitscertificering bovenop de regionale en federale wetgeving inzake arbeidsbemiddeling en het Federgon-kwaliteitscharter. Deze certifiëring moet het professionalisme en de kwaliteit van onze dienstverlening verder concretiseren.

Bovendien beschikt ADMB HR Services over het VCU-certificaat dat bewijst dat wij voldoen aan de eisen op het vlak van veiligheid, gezondheid en milieu in functie van de tewerkstellingen bij derden.

Erkend voor de kmo-portefeuille

Zowel voor opleidingen, trainingen als adviezen inzake personeelsbeleid kan u gebruik maken van de subsidiëring via de Vlaamse kmo-portefeuille. Alle informatie over de voorwaarden en de sectoren vindt u op de site van de kmo-portefeuille.

ADMB HR Services maakt deel uit van de HR-dienstengroep ADMB die bedrijven, zelfstandigen en social profit organisaties bijstaat op diverse terreinen van sociale wetgeving en personeelsbeleid.

 

Groups:
Sitemap