Logo

Jobzoeker

Zoekterm
Straal
Postcode
Uitgebreid zoeken

 

 

 

Vacatures

 

Accountmanager Verzekeringen B2B regio Antwerpen (17-02-17)

Functiecategorie: Bank/verzekeringen
Werkgever: ADMB Verzekeringen
Jobtype: Bediende
Ervaring: medior (2 - 5 jaar)
Locatie: Antwerpen (Provincie)

Jobinhoud

  • Als accountmanager word je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van onze klantenportefeuille in de regio Antwerpen , met nieuwe klantenwerving als belangrijkste opdracht.
  • Je wordt administratief ondersteund (offerte-, polis- en schadebeheer) vanuit de kantoren. Zo kan je je volledig toeleggen op het externe commerciële luik: je licht verzekeringsprofielen door, brengt de behoeften in kaart en verleent deskundig advies met het oog op maximale realisatie.
  • In deze rol van vertrouwelijke en professionele gesprekspartner weet je duurzame relaties met onze klanten aan te knopen.


Profiel

  • Je bent een ambassadeur van onze groep die zich perfect weet te identificeren met de ADMB-waarden: schouder aan schouder, met de voeten op de grond, echt en oprecht, enthousiast en toekomstgericht.
  • Je hebt commerciële schwung en gaat ervoor. Overtuigen is jouw tweede natuur.
  • Enthousiaste bachelor of master met ervaring in de verzekeringsbranche.
  • Proactieve netwerker, geprikkeld om verkoopsobjectieven te realiseren.
  • Je beschikt over de nodige zelforganisatie en verantwoordelijkheidszin.
  • Woonachtig in de regio Antwerpen.


Extra

ADMB biedt je een uitdagende salesfunctie in een professionele werkomgeving in volle beweging, de nodige ruimte om je verder te ontwikkelen, alsook een competitieve wedde aangevuld met bedrijfswagen, maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering.

 

Interesse? Stuur dan zo snel mogelijk jouw enthousiaste motivatiebrief met cv via mail naar ADMB HR Services jobs@admb.be of registreer je online via onze jobsite www.admb.jobs.

 

 

 


Beschrijving van de klant

Groep ADMB ondersteunt dagelijks het personeelsbeleid van vele tienduizenden ondernemers en organisaties. Aan deze klanten bieden we op elk moment het gepaste HR-dienstenpakket: van opstart tot loonadministratie, van rekrutering tot preventie, van kinderbijslag over verzekeringen tot HR-advies. In dialoog met onze klanten pakken we hun HR-uitdagingen aan van vandaag en morgen.

ADMB Verzekeringen maakt onderdeel uit van Groep ADMB en richt zich als erkend verzekeringsmakelaar (fsma 013334A) hoofdzakelijk op kmo’s en ondernemers. We bedienen deze klanten vanuit vestigingen in Brugge, Roeselare, Oostende, Sint-Niklaas, Overijse, Leuven, Moeskroen en Geel. De voorbije jaren veroverden we een vaste stek in de top 15 van de nationale verzekeringsmakelaars. Ons team van meer dan 85 collega’s onderscheidt zich in een klantgerichte aanpak, een onnavolgbare gedrevenheid en een neus voor commerciële opportuniteiten.

 

Ter versterking van ons commercieel team in de regio Antwerpen zijn we op zoek naar een enthousiaste accountmanager.


Bijlage


ADMB HR Services NV | Sint-Clarastraat 48, 8000 Brugge | +3250474979 | BE 0461.724.354

Erkenningsnummers -  Rechten en plichten van de werknemer en het bureau

Ombudsdienst voor de private arbeidsbemiddeling