Logo

Jobzoeker

Zoekterm
Straal
Postcode
Uitgebreid zoeken

 

 

 

Vacatures

 

Interne sales medewerker bij Zenito (10-01-17)

Functiecategorie: Commercieel
Werkgever: Zenito
Jobtype: Bediende
Ervaring: medior (2 - 5 jaar)
Locatie: Brussel (Gewest)

Jobinhoud

Haal je energie uit het overtuigen van mensen? Hou je van klanten inhoudelijk te adviseren? Dan hebben wij misschien de ideale functie voor je!

Als medewerker bij onze dienst interne sales maak je deel uit van het Sales departement. Binnen deze functie ben je – na een doorgedreven technische en praktische opleiding –  verantwoordelijk voor de opvolging en werving van nieuwe klanten en dit van A tot Z:

 • Tijdens gerichte marketingacties ben je      samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor het adviseren en overtuigen      van nieuwe klanten;
 • Als specialist in de regelgeving rond de      opstart van een zelfstandig statuut, geef je het nodige advies aan      starters met als doel hen aan te sluiten (zowel via mail als telefonisch);
 • Je volgt vragen en commerciële leads op      uit de verschillende communicatiekanalen;
 • Je detecteert interessante      verkoopcontacten en volgt deze verder op.
 • Je stelt het dossier samen van de door      jou aangebrachte klanten.
 • Je werkt nauw samen met de sales coach      rond rapportering, acties en aanpak en biedt ondersteuning in andere      commerciële acties zoals evenementen, gerichte acties,…
 • Je draagt actief bij aan Zenito door      mogelijke verbeterpunten te signaleren

Wil je meer weten over Zenito? Bezoek dan zeker onze website www.zenito.be !


Profiel

Spreekt deze functie je aan? Kijk dan ook wat wij van je verwachten:

 • Je hebt een degelijke basisvorming (minstens      niveau Bachelor).
 • Het Nederlands beheers je perfect en je      beschikt ook over een zeer goede kennis van het Frans.
 • Je eerste ervaring met telefonische commerciële      contacten wakkerde een passie voor telemarketing aan.
 • Je hebt een klantgerichte en leergierige      ingesteldheid, een uitgesproken commerciële drive en je streeft naar      voortdurende kwaliteitsverbetering.
 • Het boeit je om je te verdiepen in het      zelfstandig ondernemerschap.


Extra

Natuurlijk staat hier ook iets tegenover…

 • Een      aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen (o.a. groeps- en      hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, terugbetaling openbaar      vervoer, etc.),
 • Grondige      basisopleidingen en ruimte voor permanente vorming,
 • Een      stimulerende en dynamische werkomgeving waar ruimte is voor initiatief      zodat ook jij een aanzienlijke steen kan bijdragen in het stijgend succes      van Zenito.
 • Je      werkt op onze hoofdzetel in Brussel op wandelafstand van het Noord-Station      en metrostations. Heb je een minder sportieve dag of is het weer er niet      naar? Er staat dagelijks een shuttle-dienst voor je klaar, van en naar het      Noord-Station.

Onze kantoren te Brussel zijn tenslotte gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Zin om deel uit te maken van ons team? Stuur dan spoedig jouw CV door naar jobs@admb.be.

Wil je meer weten over Zenito? Bezoek dan zeker onze website https://www.zenito.be/nl/vacatures !


Beschrijving van de klant

ADMB HR Services specialiseert zich in het vinden van talenten voor een breed aantal sectoren. Momenteel zijn wij voor onze klant Zenito op zoek naar een:

Elke ondernemer en vrije beroeper, maar vooral ook iedereen die een zaak wil starten, kan terecht bij Zenito. Wij adviseren, als partner van UNIZO en ADMB, ondernemers in alle fases van het zelfstandig ondernemerschap. Bij de opstart kunnen onze klanten rekenen op een vlotte en persoonlijke afhandeling van de administratieve formaliteiten. We zijn trots om jaarlijks meer als 20.000 klanten te begeleiden naar het zelfstandig ondernemerschap. 1 op de 5 starters in België!

Maar ook na de start kan de ondernemer steeds een beroep doen op onze diensten. Zo krijgen wij van 175.000 klanten en 75.000 vennootschap het vertrouwen om hun sociale zekerheid te beheren. Het is onze opdracht om hen hierin maximaal te begeleiden en te ondersteunen.

Maar Zenito gaat verder, wij voorzien ook in aanvullende sociale bescherming voor ondernemers zodat zij een degelijke bescherming kunnen opbouwen, voor zichzelf en hun gezin. Nu én later.

Ook met boekhouders en accountants werkt Zenito heel nauw samen. Als raadgever van ondernemers ondersteunen wij hen in hun essentiële taken.

Betere zekerheid voor ondernemers” door een persoonlijke en deskundige dienstverlening op maat, daar werkt Zenito aan.

ADMB HR Services specialiseert zich in het vinden van talenten voor een breed aantal sectoren. Momenteel zijn wij voor onze klant Zenito op zoek naar een interne sales medewerker (m/v).


Bijlage


ADMB HR Services NV | Sint-Clarastraat 48, 8000 Brugge | +3250474979 | BE 0461.724.354

Erkenningsnummers -  Rechten en plichten van de werknemer en het bureau

Ombudsdienst voor de private arbeidsbemiddeling