Logo

Jobzoeker

Zoekterm
Straal
Postcode
Uitgebreid zoeken

 

 

 

Vacatures

 

Accountmanager Verzekeringen B2B (regio Oost-Vlaanderen) (12-09-16)

Functiecategorie: Bank/verzekeringen
Vertegenwoordiger
Werkgever: ADMB Verzekeringen
Jobtype: Bediende
Ervaring: medior (2 - 5 jaar)
Werkregime: Voltijds
Locatie: Oost-Vlaanderen (Provincie)

Jobinhoud

  • Als accountmanager word je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van onze klantenportefeuille in de regio Oost-Vlaanderen, met nieuwe klantenwerving als belangrijkste opdracht.
  • Je wordt administratief ondersteund (offerte-, polis- en schadebeheer) vanuit de kantoren. Zo kan je je volledig toeleggen op het externe commerciële luik: je licht verzekeringsprofielen door, brengt de behoeften in kaart en verleent deskundig advies met het oog op maximale realisatie.
  • In deze rol van vertrouwelijke en professionele gesprekspartner weet je duurzame relaties met onze klanten aan te knopen.
  • Je werkt in Oost-Vlaanderen, met ons kantoor in Sint-Niklaas als uitvalsbasis.

 


Profiel

  • Je hebt commerciële schwung en gaat ervoor. Overtuigen is jouw tweede natuur.
  • Enthousiaste bachelor of master met ervaring in de verzekeringsbranche.
  • Proactieve netwerker, geprikkeld om verkoopsobjectieven te realiseren.
  • Je beschikt over de nodige zelforganisatie en verantwoordelijkheidszin.
  • Woonachtig in de regio Oost-Vlaanderen.


Extra

ADMB biedt je een uitdagende salesfunctie in een professionele werkomgeving, de nodige ruimte om je verder te ontwikkelen, alsook een competitieve wedde aangevuld met bedrijfswagen, maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering.

Interesse? Stuur dan zo snel mogelijk jouw enthousiaste motivatiebrief met cv t.a.v. Maarten Coghe via mail naar ADMB HR Services jobs@admb.be of registreer je online via onze jobsite www.admb.jobs.


Beschrijving van de klant

ADMB Verzekeringen, met vestigingen in Brugge, Roeselare, Oostende, Sint-Niklaas, Overijse, Leuven, Moeskroen en Geel, is een erkend verzekeringsmakelaar (fsma 013334A) die zich vooral richt op KMO en ondernemers. We behaalden ondertussen een vaste stek in de top 25 van de nationale verzekeringsmakelaars en mikken hoger. Wat ons team van meer dan 90 collega’s onderscheidt, is een absolute en onnavolgbare klantengedrevenheid. Naast de onuitputtelijke commerciële opportuniteiten is dit de absolute sleutel tot succes voor de toekomst.

We maken deel uit van Groep ADMB, waar 1.250 ADMB-medewerkers dagelijks het personeelsbeleid van vele tienduizenden ondernemers en organisaties ondersteunen. Aan deze klanten bieden we op elk moment het gepaste HR-dienstenpakket: van opstart tot loonadministratie, van rekrutering tot preventie en HR-advies, kinderbijslag ...  en uiteraard verzekeringen. In dialoog met onze klanten pakken we hun HR-uitdagingen van vandaag en morgen aan.ADMB HR Services NV | Sint-Clarastraat 48, 8000 Brugge | +3250474979 | BE 0461.724.354

Erkenningsnummers -  Rechten en plichten van de werknemer en het bureau

Ombudsdienst voor de private arbeidsbemiddeling